• karabit çimentuar

  karabit çimentuar

  Specializuar në prodhimin e tungsten dhe molibden produkteve për dekada të tëra, produktet më të shitur në shtëpi dhe jashtë vendit, të favorizuar nga konsumatorët.
 • tungsten material bar aliazh

  tungsten material bar aliazh

  profesionale të personelit teknik, shitjet e personelit, personeli logjistikës, të ngrohtë për të siguruar shërbimin intime për konsumatorët.
 • molibden Crucible

  molibden Crucible

  Saktësi kuptojnë trendin e tregut, për konsumatorët më të favorshme të përfitimit të çmimeve, të arrijë të fitojë të fitojë bashkëpunim.

Rreth nesh

Taizhou Huacheng Tungsten dhe Molybdenum Prodhimi Co, Ltd A është një prodhues i tungsten dhe produkteve molibden. Kompania është e vendosur në fushat qendrore të provincës Jiangsu, në lindje të autostradës Ning-Jing-Yan, 328 rrugës kombëtare nëpër tërë territorin, i përshtatshëm ...
 • xrty
 • AB2
 • x1
 • x2
WhatsApp Online Chat!