China tungsten bar Produsen lan Supplier | Huacheng

tungsten bar

Short Description:

Tungsten punika logam non-ferrous, uga logam strategis penting, biji tungsten ing jaman kuna wis dikenal minangka "watu abot" .1781 déning kimiawan Swedish Karl.William.Scheelite katutup lan asam pokok anyar, asam tungstic, iki sing dijupuk . ing 1783, tungsten iki uga dijupuk saka simpenan tungsten katutup dening Spaniard DE purya. Ing taun kang padha, wêdakakêna tungsten iki dijupuk kanggo pisanan dening abang karbon saka tungsten trioxide, lan unsur iki dijenengi. Isi tungsten ing bumi lemah ndhuwur iku 0,001%. Puluh jinis mineral tungsten wis ditemokaké. celengan Tungsten biasane digandhengake karo kegiatan saka magma granitic. Sawise paleburan tungsten iku salaka logam mengilap putih, titik leleh dhuwur banget, banget hard ...


  • Potongan: Quote miturut pasar berlaku
  • Min.Order Quantity: MOQ gumantung ing specifications produk tartamtu
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    tungsten  bar / Strip / rod

    Tungsten punika logam non-ferrous, uga logam strategis penting, biji tungsten ing jaman kuna wis dikenal minangka "watu abot" .1781 déning kimiawan Swedish Karl.William.Scheelite katutup lan asam pokok anyar, asam tungstic, iki sing dijupuk . ing 1783, tungsten iki uga dijupuk saka simpenan tungsten katutup dening Spaniard DE purya. Ing taun kang padha, wêdakakêna tungsten iki dijupuk kanggo pisanan dening abang karbon saka tungsten trioxide, lan unsur iki dijenengi. Isi tungsten ing bumi lemah ndhuwur iku 0,001%. Puluh jinis mineral tungsten wis ditemokaké. celengan Tungsten biasane digandhengake karo kegiatan saka magma granitic. Sawise paleburan tungsten iku salaka logam mengilap putih, titik leleh dhuwur banget, banget hard. nomer atom 74. Steel werna abu-abu utawa salaka putih, atose dhuwur, titik leleh dhuwur, ora tundhuk erosi udhara ing suhu kamar, ing fungsiné kanggo Pabrik filament lan dhuwur-kacepetan logam campuran baja nglereni, superhard die, uga digunakake ing optical instruments, instruments kimia. rod Tungsten digambar menyang kabel, bisa digunakake minangka lampu, tabung lan nang filament liyane.

    Nalika pesawat arrives liwat target, cepet irungnya amunisi sawijining. amunisi Modern ora padha sadurunge, amunisi digunakake dadi bahan peledak abot, kayata pluru Tomahawk karo 450 kg saka TNT, high explosive. warplanes Modern ora nindakake akeh bledosan. Iku owah-owahan ing cara konsep anyar serangan target. Tinimbang nggunakake amunisi conventional, padha nyelehake rod logam digawe saka tungsten, disebut rod tungsten. Saka dhuwur saka puluhan utawa atusan kilometer, kelet bisa dropped ing kacepetan sanget, cukup kanggo nglelebke a destroyer utawa operator pesawat, ora kanggo sebutno mobil utawa pesawat. Supaya dianggo karo jurusan dhuwure akurasi, kacepetan cepet banget.


  • : Previous
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!