China tungsten alloy shaped bagean Produsen lan Supplier | Huacheng

bagean alloy tungsten shaped

Short Description:

Kupfer wujud lan specifications karo tungsten minangka unsur basa campuran karo unsur.


  • Potongan: Quote miturut pasar berlaku
  • Min.Order Quantity: MOQ gumantung ing specifications produk tartamtu
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    tungstenbagean alloy shaped

    Kupfer wujud lan specifications karo tungsten minangka unsur basa campuran karo unsur.


  • : Previous
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!