China molybdenum Produsen lan Supplier | Huacheng

molybdenum

Short Description:

Molybdenum iku tilak unsur perlu kanggo awak manungsa, kewan lan tanduran. Silver - metal putih, hard lan angel. Kabeh jaringan awak manungsa ngemot molybdenum, jumlah total ing awak manungsa 9mg, lan isi ing ati lan ginjel punika transfer highest.electron ing reaksi redoks ing awak. Ing wangun saka oksidasi, molybdenum paling kamungkinan ing negara +6. Sanajan bakal paling kamungkinan balèkna menyang negara +5 pisanan sak transfer elektron ...


  • Potongan: Quote miturut pasar berlaku
  • Min.Order Quantity: MOQ gumantung ing specifications produk tartamtu
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    molybdenum

    Molybdenum is a trace element necessary for human body, animal and plant. Silver – white metal, hard and tough. All tissues of human body contain molybdenum, the total amount in human body is 9mg, and the content in liver and kidney is the highest.

    transfer elektron ing reaksi redoks ing awak. Ing wangun saka oksidasi, molybdenum paling kamungkinan ing negara +6. Sanajan bakal paling kamungkinan balèkna menyang negara +5 pisanan sak transfer elektron. Nanging oksidasi liyane molybdenum wis ditemokaké ing enzim suda. Molybdenum iku komponèn saka xantin oksidase / dehidrogenase, aldehida oksidase lan sulfite oksidase, supaya iku microelement perlu kanggo awak manungsa, kewan lan tanduran.


  • : Previous
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!