China suhu dhuwur alloy molybdenum materi jamur Produsen lan Supplier | Huacheng

suhu dhuwur materi jamur alloy molybdenum

Short Description:

Ing suhu dhuwur alloy molybdenum materi jamur wis kaluwihan saka suhu recrystallization luwih saka molybdenum murni, resistance penjilat suhu dhuwur lan kekuatan tensile suhu dhuwur, pengaturan lentur cilik, koefisien ekspansi cilik lan termal doyo cepet.


  • Potongan: Quote miturut pasar berlaku
  • Min.Order Quantity: MOQ gumantung ing specifications produk tartamtu
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Ing suhu High Molybdenum campuran Mold Material

    Ing suhu dhuwur alloy molybdenum materi jamur wis kaluwihan saka suhu recrystallization luwih saka molybdenum murni, resistance penjilat suhu dhuwur lan kekuatan tensile suhu dhuwur, pengaturan lentur cilik, koefisien ekspansi cilik lan termal doyo cepet.


  • : Previous
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      Tampilan Online Chat!