Babagan awake dhewe

Taizhou Huacheng Tungsten lan Molybdenum Co., Ltd. Apa Produsèn profesional saka tungsten lan molybdenum produk. Perusahaan iki dumunung ing dhataran Thailand tengah provinsi Jiangsu, wétan Ning-Jing-Yan Ting, 328 dalan nasional saka kabèh wilayah, transportasi trep. Kapasitas produksi tungsten lan molybdenum perusahaan kita iku 30 ton / sasi, kang bisa ketemu dikarepake customer karo kualitas dhuwur lan jumlahe. perusahaan Jembaré saka luwih saka 30,000 kothak meter; Kanthi pawon frekuensi intermediated, isostatic mencet lan peralatan produksi amba ukuran, menehi play full ciri produksi dhewe, supaya produk ing pasar dening sambutan paling. Perusahaan iki uga-dilengkapi talents, peralatan canggih, majeng teknologi lan liya deteksi pas lan lengkap. Adhering orientasi pasar lan dikarepake customer kang minangka target, perusahaan adopts ilmu majeng lan teknologi kanggo terus-terusan berkembang produk anyar lan menang dateng kanthi ikhlas, lan kekarepan kanggo kerjo bareng karo kanca-kanca ing ngarep lan luar negeri kanggo pembangunan umum.

Perusahaan spesialisasi ing produksi tungsten, molybdenum heteromorphic, dhuwur tartamtu alloy gravitasi tungsten, alloy tungsten-tembaga, lan pangembangan bahan anyar tungsten-molybdenum. Produk utama tungsten, molybdenum bar, piring, elektroda bar, tungsten-molybdenum peleburan logam, molybdenum ndhuwur, TZM molybdenum bumi, sodium tungstate, sodium produk molybdate seri. Paling laris domestik lan manca, di senengi dening pangguna.

DCIM100MEDIADJI_0040.JPG
sv8s185z

Perusahaan kataman prinsip kejujuran, layanan profesional, pembangunan dadi lan dandan saka tingkat technical. Sincerely welcome kanca lan pengusaha ing ngarep lan luar negeri kanggo kita perusahaan kanggo pembinaan lan rembagan.

Budaya Corporate: Integrity inovasi profesional


Tampilan Online Chat!