• carbide cemented

    carbide cemented

    Sing spesialisasine ing produksi tungsten lan molybdenum produk kanggo puluh, produk paling laris ing ngarep lan luar negeri, di senengi dening pelanggan.
  • tungsten materi alloy bar

    tungsten materi alloy bar

    personel profesional technical, personel sales, personel logistics, anget kanggo nyedhiyani layanan intim kanggo pelanggan.
  • molybdenum peleburan logam

    molybdenum peleburan logam

    Kanthi nangkep gaya pasar, kanggo pelanggan entuk manfaat rega paling sarujuk, entuk kerjasama Win-Win.

Babagan awake dhewe

Taizhou Huacheng Tungsten lan Molybdenum Co., Ltd. Apa Produsèn profesional saka tungsten lan molybdenum produk. Perusahaan iki dumunung ing dhataran Thailand tengah provinsi Jiangsu, wétan Ning-Jing-Yan Ting, 328 dalan nasional saka kabèh wilayah, trep ...
  • xrty
  • ab2
  • X1
  • x2
Tampilan Online Chat!